Simras årsstämma och årliga prog...

Simras årsstämma och årliga prognosmöte 2020

Välkomna att starta SIMRAs verksamhetsår med årsstämma samt vårt återkommande prognosmöte där landets samlade branschexpertis, i form av bransch- och chefsekonomer, tillsammans bygger upp en samlad BNP-prognos från produktionssidan.

6-7 inbjudna branschexperter ger varsin översiktlig presentation samt prognos. Ni får därmed chansen att ta del av hur snacket går inom landets större branscher vad gäller produktionsförutsättningarna för 2020.

Som initierade kommentatorer är i år Konjunkturinstitutets Erik Spector samt Svenskt Näringslivs prognosrävar Göran Grahn och Lars Jagrén inbjudna. Det har därmed alla möjligheter att bli ett mycket spännande seminarium.

Vi börjar kl. 11:30 den 5 mars med ”finlunch” och årsstämma i ”finlokaler” på GT30, Grev Turegatan 30. Själva prognosmötet börjar cirka kl. 12:15 och avslutas senast kl. 15:15.

Praktisk information i tre punkter:

Tid: 5 mars, kl. 11:30 – 15:15

Lunch: Serveras kl. 11:30.

Plats:  GT30, Grev Turegatan 30

Varmt välkomna!

Dela:

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *