SIMRAs prognosmöte 2021

SIMRA:s prognosmöte 2021

Förra året var ett utmanande år för SIMRA. På grund av smittspridningen av Covid-19 anordnades endast ett seminarium. Vi siktar på att detta år ska bli betydligt mer händelserikt och bjuder den 22 april in till SIMRA:s årliga prognosmöte. På mötet bygger landets samlade branschexpertis tillsammans upp en samlad BNP-prognos från produktionssidan. Sex-sju inbjudna bransch- och chefsekonomer ger varsin översiktlig presentation samt prognos. Ni får därmed chansen att ta del av initierad information inom landets större branscher vad gäller produktionsförutsättningarna för 2021.

Seminariet kommer att vara helt virtuellt och deltagande sker via Teams.

Praktisk information:

Tid: 22 april 2021, kl. 16:00-17:15.

Plats: Teams. En länk skickas före mötet till dem som anmält sig till mötet. Deadline för anmälan är den 15 april 2021.

Dela:

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *