Den nya EU-kommissionens utmaningar...

Den nya EU-kommissionens utmaningar 

Simra har den stora glädjen att bjuda in till ett lunchseminarium med EU-fokus. Den nya EU-kommissionen, under ledning av ordföranden Ursula von der Leyen, är nu i praktiken på plats.  Vilka är de stora utmaningar som den måste hantera och hur skall det gå till?

Till vår hjälp att sprida ljus över denna vida fråga har Simra bjudit in Cecilia Wikström, EU-parlamentariker för Liberalerna 2009–2019 samt Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för EU-kommissionens representationskontor i Stockholm. Som moderator har vi förmånen att välkomna Jonas Berggren, chef på internationella sekretariatet, Svenskt Näringsliv.

Mötet börjar klockan 11.30 med lunch och själva seminariet pågår klockan 12.00-13.15.

Praktisk information i tre punkter:

Tid: 12 november 2019, kl. 11:30 – 13:15

Lunch: Serveras kl. 11:30.

Plats:  Näringslivets Hus, Storgatan 19, plan 4. (Namnbrickor hämtas i receptionen)

Varmt välkomna!

Dela:

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *