73-punktsprogrammet: Rätt politik ...

73-punktsprogrammet: Rätt politik för Sverige?

Tid: 17 september 2019, 11:30-13:00. Varmt välkomna att lyssna på Alice Teodorescu och Martin Ådahl som ger sin respektive syn på 73-punktsprogrammet som förändrat den ekonomisk-politiska spelplanen i Sverige. Kommer programmet att hålla? Vilken politik behöver svensk ekonomi? Hur ser den politiska spelplanen utanför överenskommelsens områden ut? Alice Teodorescu är ledarskribent, debattör, krönikör och huvudsekreterare i Moderaternas idépolitiska programgrupp. Martin Ådahl är chefekonom och Arbetsmarknadspolitisk talesperson i Centerpartiet. Som samtalsledare denna gång har Simra lyckats engagera Cecilia Garme, statsvetare, politisk journalist och mycket rutinerad moderator. Välkomna till ett ett intensivt samtal med tuffa frågor, spännande analyser och god stämning!

Mötet börjar med lunch kl 11:30 för att sedan övergå i seminariet som slutar 13:00.

Praktisk information i tre punkter:

Tid: 17 september, kl 11:30-13:00

Lunch: Serveras kl 11:30

Plats: Teknikföretagen, Storgatan 5

Reservera tid i kalendern redan nu; vi återkommer i höst med med inbjudan.

Varmt välkomna!

Dela:

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *