Italiens ekonomi vid ett vägskäl?...

Italiens ekonomi vid ett vägskäl?

Tid: 3 december 2018, 12:00-15:00. Simra har den stora glädjen att bjuda in till ett spännande seminarium där en av Eurozonens nyckelspelare – Italien – står i fokus. Både ur ett politiskt och ekonomiskt perspektiv. Till vår hjälp har vi två utomordentliga experter: Mauro Gozzo och Giovanni Brandimarti. Mauro Gozzo känner vi naturligtvis som Business Swedens långvariga chefekonom. Mauro har med sina italienska rötter betydligt djupare känningar om den italienska ekonomin än ”expertgenomsnittet” i Sverige. Till sin hjälp att uttolka läget i Italien har han VD:n på Italienska Handelskammaren, Giovanni Brandimarti. Giovanni är ekonom i botten och har haft en rad olika roller inom det italienska näringslivet. Han kommer att ge oss insikter i Italiens politiska karta och hur den förändrats under senare år. Vi räknar följaktligen med ett mycket spännande seminarium med Italien i fokus.

Denna gång håller vi till hos Ledarna, Sankt Eriksgatan 26 (T-bana Fridhemsplan). Mötet börjar i vanlig ordning med lunch kl 12:00 för att sedan övergå i seminarium kl 13:00.

Viktigt: Maila din anmälan till simra.sem@gmail.com senast den 26 november. Ange om du speciella kostönskemål.

Varmt välkomna!

Praktisk information i tre punkter:

Tid3 december 2018, kl 12:00-15:00

Lunch: Serveras kl 12:00-13:00 i lokal “Affärschefen” på våningsplan 1, seminariet inleds ca kl 13:00.

Plats: Ledarna, Sankt Eriksgatan 26, våningsplan 1 i lokal “Affärschefen”, ta hiss. Besöksbricka finns att hämta i receptionen.

Dela:

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *