Om bostadsmarknaden

Datum:  19 september 2017

Simra hade nöjet att bjuda in till ett lunchseminarium rörande läget på bostadsmarknaden. Frågor som huruvida det råder brist på bostäder och vad som i så fall bör göras, ifall vi har en prisbubbla på bostadsmarknaden och om hushållens skuldsättning utgör en makroekonomisk risk eller ej, är vanligt förekommande i debatten. Föreningen hade glädjen att gästas av fastighetsekonomen Ted Lindqvist,  tekn.lic. Fastighetsekonomi KTH, VD på Evidens, som analyserat frågeställningarna ur många vinklar. Han presenterade en faktatung genomgång av olika aspekter som påverkar utvecklingen på bostadsmarknaden.

Ett stort tack till Ted för den initierade och tänkvärda föredragningen – tack också till alla seminariedeltagare som bidrog till intressanta diskussioner kring den så viktiga frågan om bostadsmarknadens funktionssätt.

Datum och tid: 19 september, 11:30-14:30. Lunch serveras 11:30-12:30. Seminariet börjar 12:30.
Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, våningsplan 4, ta hiss. OBS. Besöksbricka finns att hämta i receptionen.

Dela:

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *