Konsekvenser av Brexit

Datum: 21 september 2016.

SIMRA hade glädjen att kunna bjuda in till ett spännande lunchseminarium med Brexit-tema, både ur ett politiskt och ekonomiskt perspektiv. Två utomordentliga talarevar inbjudna för att täcka upp den breda ansatsen. De politiska dimensionerna kring Brexit och de kommande utträdesförhandlingarna belystes förtjänstfullt av Oscar Stenström, statssekreterare åt EU-minister Ann Linde. De ekonomiska aspekterna kring Brexit, inte minst på handelsnivå, belyses lika förtjänstfullt av Andreas Hatzigeorgiou, chefekonom på Stockholms Handelskammare.

Stort tack till Oscar och Andreas för deras två spänstiga dragningar och stort tack till alla närvarande för en lika spänstig efterföljande diskussion!

Datum och tid: 21 september klockan 11:45 (lunch). Seminariet börjar klockan 12:30
Plats: Ledarnas kontor på S:t Eriksgatan 26 (T-bana Fridhemsplan)
Lokal: Statschefen, våning 1

Dela: